Maritime Innovation Platform 2022

Maritime Innovation Platform op 9 juni 2022 is hét podium om de nieuwste maritieme innovaties aan een groot publiek te tonen. Het evenement verbindt de maakindustrie met afnemers: reders, schippers, binnenvaartondernemers, vervoerders, bevrachters, havens, terminals, etc. Honderden professionals ontmoeten elkaar en hebben uitgebreid de gelegenheid om innovaties en producten te presenteren. Ontmoetingen en innovaties, maar ook volop ruimte voor inhoud en kennisontwikkeling met een uitgebreid programma dat diepgang geeft aan de innovaties; dat is waar het om draait op Maritime Innovation Platform 2022.

Programma

De Nederlandse maritieme industrie is een drijvende kracht voor de Nederlandse economie, heeft een internationale toppositie en is innovatief. Tijdens het Maritime Innovation Platform zetten we al het moois wat de industrie te bieden heeft in de schijnwerpers met als doel de zichtbaarheid naar de buitenwereld te vergroten en de marktpositie te verstevigen. Met een uitgebreid inhoudelijk programma gaan we hierover in debat en maken we innovaties zichtbaar.

Namens SMASH! zullen Remco Pikaart (Shipping Technology), Ivar de Josselin de Jong (Fugro), Fedor Ester (DEMCON Unmanned Systems) en Louis-Robert Cool (Seafar) vertellen over ‘Smart navigeren en begeleiden’.

footer anchor