Doe mee

Maak ook deel uit van de SMASH!-community 

Innoveren gaat sneller wanneer je dat samen doet. Onze community kan je daarmee helpen. Ook jij kan lid worden van de SMASH!-community. Met meer dan 1.000 aangesloten leden uit zowel de publieke als private sector, is de SMASH!-community de plek om je netwerk op te bouwen, kennis uit te wisselen en mee te denken over de toekomst van smart shipping. Over techniek, beleid, regelgeving of de businesscases: wij behandelen smart shipping over de volle breedte. Geef je op via onderstaand formulier. 

Als lid van de community ontvangen maandelijks een nieuwsbrief waarin je op de hoogte gehouden wordt van de laatste ontwikkelingen. Ook word je uitgenodigd voor onze bijeenkomsten. Zo organiseren we regelmatig SMASH!UPS waar we nieuwe inzichten met elkaar delen.  

Wil je meer bijdragen aan de SMASH!-community zoals actief meedenken over bijvoorbeeld de Roadmap Smart Shipping of aansluiten bij overlegtafels? Dan is het worden van netwerkpartner misschien wel wat voor jou. Lees daar hier meer over.

Geef je op voor de SMASH!-community

Let’s connect 

Heb je de informatie (ook) graag op jouw tijdlijn? We zijn actief op social media. Volg ons op LinkedIn of Twitter om geen enkele ontwikkeling te missen op het gebied van smart shipping.  

footer anchor