SMASH! viert 2-jarig bestaan met partners

Op 21 september bestond SMASH! alweer 2 jaar! Ook dit jaar vierden we dat met onze partners. Vorig jaar in Scheveningen, dit jaar in Rotterdam. Het jaarlijkse partnerevent geeft goed aan waar wij ons sterk voor maken: maritieme partijen bij elkaar brengen om Nederland een toonaangevend land op het gebied van smart shipping te maken.

Nieuwe partners

Dit jaar hebben we veel nieuwe partners mogen verwelkomen: Alewijnse, Autonomous Knight, Kwant Controls, RH Marine, Roboat, Royal IHC en Samskip. Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van het Nederlands Forum voor Smart Shipping. Én daar zijn we blij mee. Ook in 2023 zetten we in om te blijven groeien en de maritieme sector bij elkaar te brengen.

Ook (netwerk)partner worden? Neem dan contact met ons op!

Aan de slag met de Roadmap Smart Shipping

Vorig jaar gaven we onze partners al een sneakpreview van de Roadmap Smart Shipping, waarna de publieke lancering snel volgde. Dit jaar gingen we aan de slag met een aantal obstakels op de roadmap. In een actieve workshop werd een aantal obstakels nader bestudeerd en zijn oplossingsrichtingen voor deze obstakels beter in beeld gekomen. Voldoende ammunitie om nieuwe SMASH! initiatieven mee te lanceren.

footer anchor