Ga mee op studiereis naar Noorwegen!

Ga mee met SMASH! op studiereis naar Noorwegen! Deze zomer stelden we voor om in november een studiereis te organiseren naar Noorwegen. Op de peiling kwam veel positieve respons binnen. Daarom zetten we de organisatie van de studiereis graag door.

Wil je mee op de studiereis? Meld je dan hier aan.

Planning

LET OP: De studiereis is ten opzichte van het oorspronkelijk programma gewijzigd. De reis vangt aan op maandag 21 november, wat betekent dat de deelnemers niet maandag, maar zondag zelfstandig naar Oslo reizen.

Het concept reisprogramma*:

  • Zondag 20 november: deelnemers reizen zelfstandig naar Oslo
  • Maandag 21 november: welkom door het Norwegian Forum for Autonomous Ships; diverse presentaties (overheid, marktpartijen en gebruikers) en workshops green autonomous corridor Noorwegen – Nederland.
  • Dinsdag 22 november: bedrijfs- en fieldlab bezoeken (Kongsberg, ASKO, Massterly). ’s Avonds reizen we gezamenlijk naar Trondheim.
  • Woensdag 23 november: Excursie en workshops samenwerking Noorwegen – Nederland.
  • Donderdag 24 november: ’s morgens bedrijfs- en fieldlab bezoeken (Maritime Robotics, Sintef, NTNU), ’s middags gezamenlijk afsluiten

*Het programma is nog onderhevig aan veranderingen, over het definitieve programma zullen we je na aanmelding snel informeren. Heb je zelf goede suggesties voor het programma? Laat het ons dan weten.

Deelnemers

Iedereen die wilt, kan mee op deze studiereis. We hebben plek voor maximaal 30 deelnemers, waarbij we voorrang geven aan onze samenwerkingspartners en netwerkpartners. Het is mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Deze hanteren we op volgorde van aanmelding.

Kosten

Om de kosten voor de organisatie van de studiereis te dekken vragen we een eigen bijdrage aan de deelnemers. De eigen bijdrage voor partners* is €895 (p.p.). Niet partners betalen €995 (p.p.). Dit bedrag is exclusief btw, reis- en verblijfkosten en eten/drinken.

Voor de reis- en verblijfkosten zullen wij een voordelig pakket samenstellen.

*Geen (netwerk)partner en wel interesse? Lees hier wat de voordelen zijn of neem contact met ons op.

Wil je mee op de studiereis? Meld je dan hier aan.

footer anchor