Veel smart shipping evenementen geannuleerd wegens het coronavirus

Veel organisatoren hebben seminars en beurzen uitgesteld of afgelast vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen.

Afgelaste evenementen

Zo is het Seminar ‘Mens en machine, samen aan het roer’ van NMT en STC, dat gehouden zou worden op 7 april, geannuleerd.

Het internationale congres Autonomous Ship Technology Symposium, dat altijd in juni in de Amsterdamse RAI plaats vindt, werd aanvankelijk verschoven naar oktober van dit jaar. Omdat vervolgens bleek dat het symposium samenvalt met de doorgeschoven datum van een belangrijke Griekse maritieme beurs, is het evenement geannuleerd. Het symposium zal voor het eerst weer in 2021 worden gehouden.

Verplaatste evenementen

Het Britse “Unmanned Maritime Systems Technology”, gepland voor 13 en 14 mei, is inmiddels doorgeschoven naar 25 en 26 november. De conferentie vindt plaats in de Britse hoofdstad Londen.

Zojuist is ook bekend geworden dat ook de op binnenvaart gerichte Maritime Industry beurs in Gorinchem op 12, 13 en 14 mei niet zal door gaan. Op het evenement zou SMASH! aanwezig zijn met een paviljoen waarop overheid en bedrijfsleven laten zien welke slimme scheepvaarttoepassingen er al zijn en welke er aan zitten te komen. Het evenement is inmiddels verplaatst naar 13, 14 en 15 oktober.

footer anchor