Sta samen met de SMASH community op de beurs

SMASH is op 12, 13 en 14 mei met een Groen paviljoen aanwezig op de beurs Maritime Industry 2020. Jij kunt daar bij zijn! 

Maritime Industry

Maritime Industry is dé jaarlijkse vakbeurs voor de maritieme industrie en heeft ieder jaar 450 exposanten en ruim 10.000 bezoekers. De beurs geeft je als exposant de gelegenheid om in 3 dagen tijd potentiële en bekende klanten te spreken van schippers tot inkopers. 80% van de bezoekers is bovendien beslissingsbevoegd op managementniveau, waardoor u gericht tot zaken kunt komen. Exposanten beoordelen Maritime Industry dan ook met een gemiddeld rapportcijfer 7,8.

Ook meedoen: nog enkele plaatsen beschikbaar!

Exposanten die werken aan Smart Shipping bieden we graag de mogelijkheid om in het paviljoen met een kleine opstelling aanwezig te zijn. Dat is de ideale manier om in contact te komen met bezoekers, het aantal contacten uit te breiden of zelfs orders te boeken. Zo profiteren deze bedrijven en instellingen optimaal van het SMASH-netwerk en de bekendheid die SMASH in de maritieme wereld heeft.
 
Interesse in een plaats op het paviljoen op of behoefte aan meer informatie? Stuur een bericht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

footer anchor